NA POHORJU 29. 2. POKAL CIK CAK 2020 ZA OSNOVNOŠOLCE

07. 02. 2020

V želji prenašanja tradicije smučanja na Mariborskem Pohorju na mlajše generacije bo agencija Martura 29. februarja priredila smučarsko tekmovanje za osnovnošolce, poimenovano Pokal CIK CAK. Tekmovanje bo rekreativne narave, s poudarkom na druženju in zabavi na smučeh, prijetnem vzdušju, nagradah in okusni hrani.

Pokal CIK CAK je zasnovan tako, da so otroci razdeljeni v 3 triade osnovne šole in po spolu. Tekmovanje se bo odvijalo na progi Bejbika, zato je primerno tudi za smučarje začetnike. Ob tem je prizorišče lahko dostopno gledalcem (staršem, babicam …), ki si bodo lahko dogajanje ogledali od blizu, ob robu proge ali s terase bližnje koče.

Vsak prijavljen šolar bo na začetku prejel startno številko in darilni paket, podelitev medalj pa bo sledila po končanem tekmovanju; najboljši iz vsake kategorije bodo poleg medalje in priznanja prejeli še prehodni pokal. Na koncu se bo vsak udeleženec še okrepčal s toplo malico.

Smučarska vozovnica, ki jo bo tekmovalec prejel ob prijavi, bo veljala cel dan, tako da bo lahko smučarski dan na Pohorju trajal še po koncu tekmovanja. Prijave so do 21. februarja mogoče preko e-naslova booking@martura.si ali telefona na številki 041 304 925.

Pokal CIKCAK – prijavnica

Scroll to Top