MARPROM IN ILKA ŠTUHEC RAZVESELILA DRUŠTVO UP-ORNIK

Javno podjetje Marprom, ki se ponaša s certifikatom Družini prijazno podjetje, je na krajši slovesnosti pod Pohorjem izročilo donaciji humanitarnemu društvu UP-ornik in vrhunski mariborski smučarki Ilki Štuhec. Obema smo podarili znesek v višini 1000 evrov, Ilka Štuhec pa se je ob tem izkazala s srčno gesto in svojo donacijo prepustila društvu UP-ornik.

V letu 2017 si bomo v Marpromu še naprej prizadevali delovati kot družbeno odgovorno podjetje, kar potrjujemo tudi z današnjo predajo donacij. »Zavedamo se, da v našem mestu obstajajo številni problemi, zato želimo v okviru zmožnosti pomagati tistim, ki pomoč najbolj potrebujejo. Verjamemo, da je donacija humanitarnemu društvu UP-ornik pristala v pravih rokah,« je poudaril direktor Marproma Bernard Majhenič.

Prav tako smo se v Marpromu odločili, da nagradimo našo smučarsko reprezentantko Ilko Štuhec za že štiri zmage v letošnjem svetovnem pokalu. »Tekmovalno smučanje je povezano z visokimi stroški in pogosto se moramo tudi vrhunski športniki spopadati s pomanjkanjem denarja. Podobno, kot se mi borimo za boljše razmere, pa se morajo nekateri ljudje boriti za sredstva, ki jim omogočajo preživetje. Zato sem donacijo z veseljem odstopila dobrodelnemu društvu,« je povedala Ilka Štuhec.

Ob tem se je našemu podjetju, s katerim ima sklenjeno sponzorsko pogodbo, znova zahvalila za podporo in obljubila, da bo tudi sama še naprej pomagala pri promociji naše nove blagovne znamke Visit Pohorje. Zahvalo Marpromu so na današnji krajši slovesnosti izrazili tudi predstavniki novega humanitarnega društva UP-ornik, ki zbira finančna sredstva, s katerimi poskuša ljudem povrniti upanje in pozitiven pogled na prihodnost.

»Veseli nas, da se je uspešno mariborsko podjetje odločilo za pomoč našemu društvu oziroma tistim, ki so socialno najbolj ogroženi. S tem podjetje na nek način vrača okolju, v katerem deluje. Zahvaljujemo se tudi Ilki Štuhec, ki je s svojim dejanjem pokazala veliko srčnost in razumevanje za ljudi v stiski. Želimo ji še veliko uspehov v njeni tekmovalni karieri,« je povedal zastopnik društva za pomoč ranljivim skupinam prebivalstva UP-ornik Boris Krabonja.

Scroll to Top