Lisičkini talenti.

V torek in sredo na nočni smuki naše najmlajše smučarje čaka prav posebno doživetje. Na “bejbiki” jih čaka 1. Izbirno smučarsko tekmovanje v veleslalomu za nekategorizirane smučarje letnika 2003 in mlajše – LISIČKINI TALENTI. Prijave se zbirajo v pisarni smučarske šole do 17.30 ure na dan tekmovanje.
V torek bo prvo, orientacijsko vožnjo, odpeljala udeleženka svetovnega prvenstva v Vailu Ilka Štuhec. V sredo pa naša šampionka, zmagovalka superveleslaloma za svetovni pokal in bronasta iz olimpijskih iger v Lillehammerju – Katja Koren Miklavc.
Zmagovalca vsakega dne bosta pridobila otroško športno akreditacijo za sobotno veleslalomsko tekmo za Zlato lisico v spremstvu smučarskih učiteljev. Najboljši bodo še deležni ekskluzivnega tečaja šole smučanja, preizkusa “prave” lisičkine proge, fotografiranja z najboljšimi smučarkami,… Tekmovanje in smučarska karta so za otroke do starosti 6 let brezplačna. Za starejše pa 5 € in velja za gondolo in vožnjo po “Bejbiki”. Posebna cena velja tudi za starše oz. spremljevalce.

 

Scroll to Top