DO 25. FEBRUARJA BO ŽIVELO OLIMPIJSKO MESTO POD POHORJEM

Na ploščadi pred spodnjo postajo gondole Mestna občina Maribor, Športna zveza Maribor, Zavod za turizem Maribor – Pohorje in agencija Martura skupaj izvajajo projekt Olimpijsko mesto pod Pohorjem. V sklopu tega bo na ploščadi potekalo druženje v času nastopov naših športnikov na olimpijskih igrah v Pjongčangu, ob tem pa bo obiskovalcem pod Pohorjem na voljo še pester spremljevalni program.

Na ploščadi pred spodnjo postajo gondole namreč ob petkih in sobotah zvečer potekajo koncerti različnih glasbenih zasedb, ob sobotah pa pod Pohorjem med 11. in 15. uro pripravljamo še ustvarjalne delavnice in lutkovne ter gledališke predstave za otroke. Te spremljevalne aktivnosti bomo organizirali tudi v nadaljevanju zimske sezone, ko bomo pod Pohorjem tudi stiskali pesti za naše olimpijce.

Projekt Olimpijsko mesto pod Pohorjem, ki je sestavni del programa Maribor – Evropsko mesto športa 2018, bo trajal do 25. februarja; do takrat bo na ploščadi pred spodnjo postajo Pohorske vzpenjače med tednom potekalo druženje obiskovalcev od 10. do 17. ure, ob petkih in sobotah pa predvidoma do 23. ure. Na ploščadi je vse dni na razpolago tudi gostinska ponudba.

Visit Pohorje

Scroll to Top