ČEZ VIKEND VEČ PROG, POHORKA ZAČASNO BREZ OMEJITEV

29. 01. 2021

Na Pohorju bomo ta vikend ponovno smučali na več progah kot med tednom. V soboto in nedeljo, 30. in 31. januarja, bodo namreč na mariborskem delu ob gondoli v pogonu trakova Bejbika, sedežnica Stolp in vlečnica Videc, na areškem delu pa vlečnice Partizanka, Areh, Ruška, Cojzarica in Žigart ter sedežnica Pisker. Ker bodo odprte smučarske povezave med Bellevuejem in Arehom, avtobus na tej relaciji ne bo vozil.

To soboto in nedeljo bo znova zagotovljeno brezplačno hitro testiranje na COVID-19 na vstopnih točkah na smučišče. Zdravstveni dom Maribor ga bo izvajal med 8. in 12. uro na spodnji in zgornji postaji gondole v prostorih smučarskega servisa. Na testiranje ne pozabite prinesti s seboj zdravstvene kartice.

Pri tem imetnike sezonske vozovnice Pohorka obveščamo, da bo ta, dokler bo za uporabo žičnic oziroma smučišč treba imeti negativen test, veljala brez omejitev vse dni v tednu. Dnevne smučarske vozovnice pa lahko kupite v predprodaji s poslanim sporočilom na info@visitpohorje.si in jih tako dobite z 10-odstotnim popustom. Naprodaj so tudi na Petrolovih bencinskih črpalkah.

VisitPohorje

Scroll to Top