CENEJŠE VOZOVNICE ZA LOJALNE STRANKE ENERGIJE PLUS

TOREK ZNOVA PRINAŠA TUDI SPUSTE S PLEŽUHI
16.02.2021
VIDEC IN PARTIZANKA PREDVSEM ZA OHRANITEV POVEZAVE BELLEVUE–AREH
18.02.2021

CENEJŠE VOZOVNICE ZA LOJALNE STRANKE ENERGIJE PLUS

16. 02. 2021

V nadaljevanju zimske sezone na Pohorju stranke Energije plus, včlanjene v lojalnostni program Moj PLUS, čaka posebna ugodnost: 15 % popust na redne cene celodnevnih smučarskih vozovnic.

Nakup vozovnic s tem popustom je mogoč na vseh blagajnah našega smučišča ob predložitvi osebnega dokumenta in računa za električno energijo/zemeljski plin, iz katerega je razvidno članstvo v Moj PLUS. Ob tem za njegovo koriščenje zadostuje tudi vpogled v mobilno aplikacijo ePLUS, kjer se mora ime posameznika v podmeniju Moj PLUS ujemati z imenom na osebnem dokumentu.

Opisana ugodnost bo na voljo, dokler bodo v veljavi redne cene dnevnih smučarskih vozovnic, pri čemer pripada izključno osebam, vključenim v program Moj PLUS, in ni prenosljiva na člane istega gospodinjstva. Na večdnevne, poldnevne, urne in nočne vozovnice 15 % popusta v okviru akcije družbe Energija plus ni moč uveljaviti.

Prav tako se različni popusti med seboj ne seštevajo. Posebni pogoji akcije so dostopni na spletni strani www.energijaplus.si.

Visit Pohorje