CENEJŠE VOZOVNICE ZA LOJALNE STRANKE ENERGIJE PLUS

16. 02. 2021

V nadaljevanju zimske sezone na Pohorju stranke Energije plus, včlanjene v lojalnostni program Moj PLUS, čaka posebna ugodnost: 15 % popust na redne cene celodnevnih smučarskih vozovnic.

Nakup vozovnic s tem popustom je mogoč na vseh blagajnah našega smučišča ob predložitvi osebnega dokumenta in računa za električno energijo/zemeljski plin, iz katerega je razvidno članstvo v Moj PLUS. Ob tem za njegovo koriščenje zadostuje tudi vpogled v mobilno aplikacijo ePLUS, kjer se mora ime posameznika v podmeniju Moj PLUS ujemati z imenom na osebnem dokumentu.

Opisana ugodnost bo na voljo, dokler bodo v veljavi redne cene dnevnih smučarskih vozovnic, pri čemer pripada izključno osebam, vključenim v program Moj PLUS, in ni prenosljiva na člane istega gospodinjstva. Na večdnevne, poldnevne, urne in nočne vozovnice 15 % popusta v okviru akcije družbe Energija plus ni moč uveljaviti.

Prav tako se različni popusti med seboj ne seštevajo. Posebni pogoji akcije so dostopni na spletni strani www.energijaplus.si.

Visit Pohorje

Scroll to Top