JHMB - Marprom - vikend akcija Pohorka - visitpohorje novica

Ta vikend ugodnejši nakup sezonskih smučarskih vozovnic

Zadnjo soboto in nedeljo v avgustu, 26. in 27. 8. 2023, se bo pod Pohorjem odvijala vikend predprodaja vseh sezonskih smučarskih vozovnic 2023/2024 po ugodnejših cenah. Prvič pred novo zimsko sezono bodo naprodaj tudi vozovnice Pohorka, ki pozimi veljajo od ponedeljka do petka, razen med prazniki in šolskimi počitnicami.

Sezonska smučarska vozovnica za odrasle bo zadnji vikend v avgustu stala 460 EUR (v redni prodaji 550), medtem ko bo cena Pohorke za odrasle 295 EUR (v redni prodaji 410). Sezonske vozovnice bo v soboto in nedeljo mogoče kupiti na blagajni Pohorska vzpenjača med 8. in 18. uro.

Prav tako bo moč opraviti nakup na daljavo; v tem primeru bo treba oddati naročilo na e-naslov info@visitpohorje.si, po plačilu prejetega predračuna pa naknadno prevzeti vozovnice na blagajni. Upoštevana bodo naročila, oddana do 27. 8.

Zatem bo od 28. 8. do 31. 10. 2023 sledilo zadnje obdobje predprodaje z že višjimi cenami, 1. 11. pa se bo začela redna prodaja. Celoten cenik novih sezonskih smučarskih vozovnic za Mariborsko Pohorje in Areh je dostopen na tej povezavi.

Vabljeni, da si jih priskrbite po ugodnejših cenah že pred pričetkom zime.

Scroll to Top