Pohodniki
POHODNIŠTVO
Pohorje je prepredeno s številnimi privlačnimi potmi, ki so primerne tako za družine z otroki kot druge pohodnike. Planinske poti ponujajo raznolike možnosti krajših ali daljših izletov in vodijo do številnih naravnih znamenitosti, potokov, slapov, jezer itd. Poleg naravnogeografskih značilnosti in skritih kotičkov lahko na Pohorju odkrivate tudi značilno kulinarično ponudbo v tukajšnjih planinskih kočah, kjer vam bodo postregli gostoljubni domačini.
bikepark-pohorje
BIKE PARK POHORJE
Bike park Pohorje sestavljajo različno dolge in zahtevne proge, ki omogočajo drzne spuste z gorskimi kolesi. Modra proga Flow je speljana od zgornje postaje gondole do doline in je primerna tudi za manj izkušene uporabnike. Izkušeni in profesionalni gorski kolesarji pa lahko svoje znanje in pogum preizkusite tudi na rdeči progi Red line in črni World cup. Ob spodnji postaji gondole je na razpolago še lažja krožna proga Pump track.
Monster-Roller
MONSTER ROLLER
Z robustnimi gorskimi skiroji, vse bolj poznanimi tudi pri nas, lahko zdrvite po pohorskih strminah ali se z njimi podate na nekoliko položnejše poti. Vozila Monster Roller s širokimi kolesi so posebej prirejena za vožnje po razgibanem terenu in se dobro obnesejo na različnih podlagah.
Informacije in rezervacije: +386 31 708 460; info@enjoyment.si
PohorJet
POHOR JET IN MINI JET
Približno en kilometer dolgo poletno sankališče Pohor Jet, ki poteka od Trikotne jase do ciljne arene Snežnega stadiona, ponuja kombinacijo hitrih spustov in ostrih zavojev. Hitrost vožnje lahko z zavoro prilagodite svojim željam, na progi pa je ustrezno poskrbljeno za varnost. Na start na Trikotni jasi vas popelje sedežnica Radvanje.
Informacije in rezervacije: +386 31 708 460; info@enjoyment.si
XXL-nogomet
ORGANIZIRANE TIMSKE IGRE
Na Pohorju ali pod njim lahko sodelujete in se pomerite v raznovrstnih vodenih skupinskih igrah, ki jih organizatorji pripravijo tudi po vašem okusu. Na repertoarju so klasično vlečenje vrvi, zabavna igra skupinska smučka, XXL nogomet (povečana napihljiva različica ročnega nogometa), štafetne igre, skoki v vrečah in še druge timske aktivnosti. Te so poleg rekreacije namenjene tudi druženju in zabavi, prav tako pa je udeležencem na voljo kulinarična ponudba.

INFORMACIJE IN REZERVACIJE

Vaše povpraševanje in rezervacije lahko pošljete na elektronski naslov info@visitpohorje.si, za dodatne informacije pa lahko pokličete na mobilno telefonsko številko +386(0)31 375 114.
info
Scroll to Top